Foto: Fredrik Modén

Om mig

Åsas Gröna är jag, Åsa Conninger Modén, Trädgårdsmästare utbildad på Skillebyholm utanför Järna. En fantastisk plats med grönsaksodling, träd, buskar, sommarblommor, perenner, miljöengagemang och kunniga lärare med lång erfarenhet av den gröna näringen.

Mitt intresse för trädgård var tidigare endast min egen täppa. Efter att ha arbetat på kontor i 30 år kände jag att jag inte var säker på att jag ville fortsätta med det resten av mitt arbetsliv. Jag klev utanför min komfortabla zon och utmanade mig själv. Redan efter första veckan på Skillebyholm visste jag att beslutet var rätt. Det finns inget som ger mig så mycket energi och harmoni som att få arbeta med växter och grönt och möjligheten att arbeta utomhus året runt. Att beskära träd en bister morgon i mars eller rensa ogräs en het sommardag är det bästa som finns!

Jag har flera Trädgårdsmästare i min släkt och min morfar och mormor odlade allt ätbart själva, ympade fruktträd, saftade, syltade och vinterförvarade. Min farmor hade fantastiska blomsterkrukor på sin altan, alltid där och plockade överblommat så att nytt skulle slå ut. Det är först nu, i vuxen ålder, som jag insett att det gröna alltid funnits där – i mitt liv. 


Kontakt

För kontakt - ring, e-posta eller fyll i nedanstående formulär!


Telefon: 0708-34 15 50
E-post: info@asasgrona.se